Miercuri , 12 Iunie 2024
UNGUENT CU ARNICA

UNGUENT CU ARNICA

UNGUENT CU ARNICA

In stoc: 11

15,00 LEI

Descriere UNGUENT CU ARNICA

UNGUENT CU ARNICA
contine arnica, ceara de albine
Arnica este o planta miraculoasa pentru efectele sale, de aceea se foloseste de mii de ani in terapie constituind in ultimii ani si subiect de cercetare in universitati de renume.
Este utilizata in creme si unguente ca remediu pentru dureri reumatice, dureri ale coloanei vertebrale, dureri musculare
Este binecunoscuta pentru eliminarea echimozelor (vanatai), luxatii, entorse, contuzii,degeraturi, intepaturi de insecte, sindrom de tunel carpian. Este un remediu al traumatismelor. 
Calmeaza durerea si inflamatia, rigiditatea articulara in problemele reumatice, de osteoartrita.
Efectele locale sunt similare cu ale anti-inflamatoarelor tip ibuprofen, dar fara efectele negative ale acestora (ulcer gastro-duodenal).
Este util in infectii ale pielii, iritatii, eczeme; se aplica si vaginal in vaginite.
Sportivii utilizeaza constant preparatele pe baza de arnica, inclusiv inainte de antrenamente, competitii, pentru a preveni intinderile musculare, durerile articulare ce apar in activitatile fizice solicitante.  Este un remediu important pentru sportivi.
Arnica este utila in durerile post-chirurgicale, accelereaza vindecarea ranilor superficiale, arsurilor solare, are efect regenerator.
Se foloseste in masaj, prin aplicarea pe corp, pe zonele afectate.
 

Comentarii

Nu exista comentarii la acest produs.

Trebuie sa te loghezi pentru a putea adauga un comentaru.

Disclaimer: Descrierile si imaginile afisate au caracter ilustrativ si pot aparea diferente fata de produsul real, neconcordante sau erori de operare.

Asemanatoare cu UNGUENT CU ARNICA