Duminica , 17 Octombrie 2021
UNGUENT CU ARNICA

UNGUENT CU ARNICA

UNGUENT CU ARNICA

In stoc: 10

8,00 LEI

Descriere UNGUENT CU ARNICA

UNGUENT CU ARNICA
Arnica este o planta miraculoasa pentru efectele sale, de aceea se foloseste de mii de ani, dar a constituit si subiec de cercetare in universitati de renume.
Este utilizata in creme si unguente ca remediu pentru dureri reumatice, dureri musculare, vanatai, luxatii, entorse, degeraturi, intepaturi de insete. Este un remediu al traumatismelor.
calmeaza durerea si inflamatia, rigiditatea articulara in problemele reumatice, de osteoartrita, ete utila in infectii ale pielii, iritatii, eczeme; se aplica si vaginal in vaginite.
Sportivii utilizeaza constant preparatele pe baza de arnica , inclusiv inainte de antrenamente, competitii, pentru a preveni intinderile musculare, durerile articulare ce apar in activitatile fizice solicitante.  
Arnica este utuila in durerile post-chirurgicale, accelereaza vindecarea ranilor superficiale, arsurilor solare, are efect regenerator.
Se foloseste in masaj, prin aplicarea pe corp, pe zonele afectate.
 

Comentarii

Nu exista comentarii la acest produs.

Trebuie sa te loghezi pentru a putea adauga un comentaru.

Disclaimer: Descrierile si imaginile afisate au caracter ilustrativ si pot aparea diferente fata de produsul real, neconcordante sau erori de operare.

Asemanatoare cu UNGUENT CU ARNICA

276923573793695