Joi , 13 Iunie 2024
ULEI DE MASAJ DECONTRACTURANT

ULEI DE MASAJ DECONTRACTURANT

ulei de masaj cu efect decontracturant

In stoc: 16

68,00 LEI

Descriere ULEI DE MASAJ DECONTRACTURANT

ULEIURI DE MASAJ
Produse cosmetice naturale
Fabricate din uleiuri presate la rece naturale si uleiuri esentiale atent selectionate, concepute pentru ingrijirea si hidratarea pielii, ideale pentru a revitaliza organismul si a inviora simturile. Sunt uleiuri de masaj care aduc beneficii!
Se adreseaza uzului personal sau in saloanele de masaj profesionale
Se folosesc pentru orice tip de piele.
Nu se folosesc de catre persoanele care au alergie la oricare dintre componentele produsului.

ULEI DE MASAJ DECONTRACTURANT
Contine un amestec de uleiuri pentru un masaj cu efect incalzitor si decontracturant muscular si articular: 
ulei de masline pur extravirgin, ulei de cocos pur extravirgin, ulei de wintergreen, ulei de struguri pur, extravirgin, ulei esential de rozmarin, vitamina E.
Avem un dublu efect: pe de o parte efectele de decontracturare a muschilor si reducere a inflamatiilor pe care le au aceste uleiuri esentiale care penetreaza tegumentul si actioneaza la nivel muscular si articular , iar pe de alta parte efectele psihice produse de catre arome prin intermediul simtului olfactiv.
Uleiurile de masline, struguri, wintergreen si rozmarin sunt uleiuri pretioase, cu efecte relaxante si ele insele, ajutand la decontracturarea musculara, fiind uleiuri obtinute prin presare la rece/ ulei esential.
Masajul cu uleiul de wintergreen care contine salicilat de metil natural, ajuta la stimularea circulatiei, are efect de incalzire, cu rezultate exceptionale in ameliorarea durerilor musculare, articulare, de cap, raceala, nas infundat. Este importanta aplicarea uleiului inaintea si dupa activitatile sportive, fitness. Are efect revigorant,  analgezic, anti-inflamator, reducere a durerilor si febrei musculare de dupa efortul fizic, creste capacitatea respiratorie, combate oboseala.
Hraneste, hidrateaza, improspateaza pielea, relaxeaza intregul organism.
Precautie: nu se foloseste de catre persoanele care au alergie la oricare dintre componentele produsului

Comentarii

Nu exista comentarii la acest produs.

Trebuie sa te loghezi pentru a putea adauga un comentaru.

Disclaimer: Descrierile si imaginile afisate au caracter ilustrativ si pot aparea diferente fata de produsul real, neconcordante sau erori de operare.

Asemanatoare cu ULEI DE MASAJ DECONTRACTURANT