Miercuri , 5 August 2020
SIROP DE CATINA CU FRUCTOZA 500 ML

SIROP DE CATINA CU FRUCTOZA 500 ML

Actiune: vitaminizanta, imunostimulatoare, mineralizanta, antioxidanta, adjuvant in stari gripale, astenie fizica si psihica.

In stoc: 19

15,00 LEI

Descriere SIROP DE CATINA CU FRUCTOZA 500 ML

Acest fruct miraculos are cea mai mare cantitate de vitamina C si betacaroten de 10 ori mai mult decat citricele, combate infertilitatea si mareste apetitul sexual. Are si multe alte beneficii pt : tonifiere, regenerare si vitaminizare generala a organismului, antibiotic, antiinflamator, astringent, anticancerigen si cicatrizant. Cu un depozit mare de vitamine ( A, B,C,D,E,F,P,K,calciu, fier,fosfor, magneziua, potasiu, sodiu), catina mai trateaza: alergiile, astenia, anemia, reumatismul, hipertensiunea arteriala, hepatita cronica si epidemica, ciroza, stresul, tuberculoza, urticaria, infectiile oculare, urticaria si binenteles este folosit si in vindecarea cancerului.

Fructele de catina sunt adevarate polivitamine naturale, contin atat vitamine hidrosolubile cat si liposolubile : acid ascorbic, vitaminele E, B1,B2, PP, P, acid folic, carotenoide cu rol de provitamina A si minerale.

Comentarii

Nu exista comentarii la acest produs.

Trebuie sa te loghezi pentru a putea adauga un comentaru.

Disclaimer: Descrierile si imaginile afisate au caracter ilustrativ si pot aparea diferente fata de produsul real, neconcordante sau erori de operare.

Asemanatoare cu SIROP DE CATINA CU FRUCTOZA 500 ML