Joi , 15 Aprilie 2021
SIROP DE ECHINACEEA SI PROPOLIS 200 ML

SIROP DE ECHINACEEA SI PROPOLIS 200 ML

Sirop de echinaceea si propolis indulcit cu fructoza pentru a permite consumarea lui de catre persoane care au diabet zaharat. Este puternic stimulent imunitar datorita celor 3 componente:echinaceea,propolisul si vitamina C. Propolisul si vitamina C fac siropul extrem de important in sanatatea vaselor de sange si a inimii. Este important in varice si paradontoza.

In stoc: 9

17,00 LEI

Descriere SIROP DE ECHINACEEA SI PROPOLIS 200 ML

Produsul poate ajuta la echilibrarea sistemului imunitar, fiind un bun stimulent tonic.
Poate fi depurativ si, mai ales, dezinfectant. O cura de 10-14 zile cu acest sirop mareste capacitatea de aparare a organismului in fata infectiilor. 

Echinacea purpurea actioneaza relativ rapid (in 3-4 zile pot aparea efectele de marire a capacitatii de aparare a organismului in fata infectiilor), este indicata si copiilor mici, poate fi folosita pe termen lung, fara a avea efecte adverse. Este, in primul rand, indicata persoanelor relativ sanatoase, care vor sa se fereasca de bolile respiratorii din timpul iernii. Poate ajuta organismul sa dezvolte anticorpi, sa depisteze si sa distruga virusuri. Propolisul este foarte util in starile astenice, de oboseala si suprasolicitare atat fizica, cat si psihica si intareste sistemul imunitar prin stimularea productiei de anticorpi. In propolis exista 55% rasini si balsamuri, 25-30% ceruri, 10% uleiuri eterice si aromatice, 5% polen. Vitamina C este importanta pentru vasele de sange si inima avand rol de protectie anticancerigena.

La indulcirea preparatului s-a folosit fructoza pentru a PERMITE CONSUMUL SI DE CATRE PERSOANELE CARE AU DIABET ZAHARAT.

Comentarii

Nu exista comentarii la acest produs.

Trebuie sa te loghezi pentru a putea adauga un comentaru.

Disclaimer: Descrierile si imaginile afisate au caracter ilustrativ si pot aparea diferente fata de produsul real, neconcordante sau erori de operare.

Asemanatoare cu SIROP DE ECHINACEEA SI PROPOLIS 200 ML

276923573793695