Joi , 15 Aprilie 2021
ULEI DE COCOS MEDICER 1L

ULEI DE COCOS MEDICER 1L

Uleiul numit si unt de cocos deoarece sub 24 grade Celsius este in stre solida contine trigliceride cu lant mediu care nu se depoziteaza sub forma de grasime in organism, se ard direct generand energie pentru musculatura inclusiv inima. Este grasimea pe care trebuie sa o consume cei care urmeaza cure de slabire, cardiacii care u inima slabita pentru a avea o inima mai putin obosita si a evita depunerile de grasime pe vasele de sange dar si sportivii inainte de eforturi deoarece arderea cocosului este rapida genereaza multa energie fara a produce acid lactic in muschi, acid care da dureri si imposibilitatea de a mari efortul.

In stoc: Doar 2 au mai ramas

23,00 LEI

Descriere ULEI DE COCOS MEDICER 1L

Uleiul (numit si untul de cocos) contine grasimi saturate vegetale cu lant mediu. Aceste grasimi se metabolizeaza foarte usor fara a se crea posibilitatea stocarii lor in organism fiind astfel o arma importanta impotriva obezitatii.Principalul constituent este acidul lauric care este mai eficient decat acizii grasi omega 3 in privinta reglarii nivelului de colesterol in sange.

O proprietate foarte importanta a uleiului de cocos este aceea ca prin metabolizare creeaza substante cu caracter antiinflamator fiind astfel foarte important in evitarea accidentelor vasculare cerebrale si a infarctului miocardic care se produc atunci cand inflamatiile vaselor de sange duc la desprinderea placilor de aterom de pe acestea la ingustarea vaselor de sange eventual la intreruperea fluxului de sange.

Uleiul de cocos se prezinta la temperaturi sub 24 grade Celsius ca o masa alba, dura, iar peste aceasta temperatura devine fluid. Uleiul de cocos are un punct de ardere ridicat ,si poate fi utilizat la gatit si prajit fara grija ca va produce compusi de ardere cancerigeni.Poate fi folosit la prajituri,poate inlocui untul in toate situatiile in care acesta este folosit. Poate fi folosit pentru inghetata si ciocolata de casa. Untul de cocos este grasimea ideala pentru cei care urmeaza cure de slabire deoarece nu se acumuleaza sub forma de depozite in organism,genereaza energie rapid eliminand senzatia de foame.

Comentarii

Nu exista comentarii la acest produs.

Trebuie sa te loghezi pentru a putea adauga un comentaru.

Disclaimer: Descrierile si imaginile afisate au caracter ilustrativ si pot aparea diferente fata de produsul real, neconcordante sau erori de operare.

Asemanatoare cu ULEI DE COCOS MEDICER 1L

276923573793695