Duminica , 16 Iunie 2019
DEO ROLL ON MEDICER CU ACID LACTIC SI ULEI ESENTIAL DE MENTA

DEO ROLL ON MEDICER CU ACID LACTIC SI ULEI ESENTIAL DE MENTA

MOD DE PREZENTARE: DEO ROLL ON FLACON. Se aplica sub brat si impiedica transpiratia datorita efectului astringent si bactericid produs de acidul lactic si mirosul ne placut datorita uleiului esential de menta. Efect racoritor reconfortant.

In stoc: 11

5,00 LEI

Descriere DEO ROLL ON MEDICER CU ACID LACTIC SI ULEI ESENTIAL DE MENTA

Deo Roll On Medicer contine acid lactic, care este un conservant natural si ulei de menta.

Acesta este un deodorant ce impiedica aparitia mirosului neplacut, dar care reduce si cantitatea de transpiratie produsa de organism.

Acidul lactic este o substanta incolora produsa de aproape toate tesuturile organismului uman pentru a-i asigura buna functionare. Acidul lactic circula in sistemul sangvin in orice moment in cantitati reduse.Acidul lactic rezulta din fermentatia lactica care este utilizata pentru conservarea legumelor peste iarna in toate gospodariile. Asa cum castravetii sau muraturile nu sunt afectate de bacterii si ciuperci in solutia de acid lactic la fel ele sunt distruse de Deo Roll On in zonele cu transpiratie abundenta in care se inmultesc si creeaza mirosuri neplacute,Uleiul de menta are un miros specific profund si placut, efect racoritor ce da o senzatie placuta, si este un antibacterian natural.

Comentarii

Nu exista comentarii la acest produs.

Trebuie sa te loghezi pentru a putea adauga un comentaru.

Disclaimer: Descrierile si imaginile afisate au caracter ilustrativ si pot aparea diferente fata de produsul real, neconcordante sau erori de operare.

Asemanatoare cu DEO ROLL ON MEDICER CU ACID LACTIC SI ULEI ESENTIAL DE MENTA