Marti , 5 Iulie 2022
BETA CAROTEN MEDICER 60 TABLETE

BETA CAROTEN MEDICER 60 TABLETE

MOD DE PREZENTARE: BETA CAROTEN FLACON 90 TABLETE. Antioxidant puternic,util pentru vedere,se transforma in organism in vitamina A.Protejeaza impotriva bolilor degenerative. Consumul crescut de beta caroten este important pentru piele, unghii si par. Se utilizeaza in degenerescenta maculara, diabet si impotriva oxidarii colesterolului depus pe vasele de sange fiind important in colesterolul crescut,infarct miocardic si accident vascular cerebral.util pentru vedere,se transforma in organism in vitamina A.Protejeaza impotriva bolilor degenerative.Consumul crescut de beta caroten este important pentru piele,unghii si par.Se utilizeaza in degenerescenta maculara,diabet si impotriva oxidarii colesterolului depus pe vasele de sange fiind important in colesterolul crescut,infarct miocardic si accident vascular cerebral.

In stoc: 6

12,00 LEI

Descriere BETA CAROTEN MEDICER 60 TABLETE

Util in vederea nocturna, vederea diurna, la cei ce lucreaza mult la calculator, la conducatorii auto; in caz de cataracta, glaucom, degenerescenta maculara, retinopatia diabetica; Acnee, afte; depigmentarile cauzate de bolile de ficat sau de imbatranire; apara de razele solare ultraviolete, asigurand bronzare si protejare pielii; regenereaza tesuturile epiteliale, ajuta la cicatrizare, in psoriazis.

Are rol in cresterea copiilor, adolescentilor; accelereaza dezvoltarea fizica si rezistenta sistemului osos si a sistemului si a sistemului imunitar; util in anemie.

Ajuta in caz de infectii ale mucoaselor: nazala, bucala, faringiana, traheala, vaginala, urinara.

Stimuleaza sistemul imunitar. Antioxidant foarte puternic - util in infarct miocardic si stop cardiac; impiedica oxidarea colesterolului.

Comentarii

Nu exista comentarii la acest produs.

Trebuie sa te loghezi pentru a putea adauga un comentaru.

Disclaimer: Descrierile si imaginile afisate au caracter ilustrativ si pot aparea diferente fata de produsul real, neconcordante sau erori de operare.

Asemanatoare cu BETA CAROTEN MEDICER 60 TABLETE

276923573793695