Sambata , 6 Iunie 2020
ZEOLIT MEDICER 250 TABLETE

ZEOLIT MEDICER 250 TABLETE

MOD DE PREZENTARE: ZEOLIT FLACON 250 TABLETE. Curata sangele de la nivelul intestinului subtire,elimina ureea, protejeaza ficatul si rinichii. Este utilizat si pentru animalele din crescatorii deoarece reduce mirosul dejectiilor, pentru pesti in acvarii. Curata toxinele din sange si intestin. Foarte util in insuficienta renala cu sau fara dializa. Foarte recomandat intre sedintele de dializa.

In stoc: 33

32,00 LEI

Descriere ZEOLIT MEDICER 250 TABLETE

Asigura o echilibrare a pH-ului saguin, deci si a intregului organism, ceea ce va ajuta la cresterea cantitatii de oxigen celular, functionarea normala a tuturor organelor.

Foarte util in:

Intoxicatia cu metale grele, pesticide, plumb, mercur, cadmiu ajung in organismul nostru din cauza poluarii apei, a aerului si a alimentelor, precum si a diferitelor medicamente de sinteza.

Intoxicatia cu xeno-estrogeni - hormoni feminini straini, de origine chimica, ajunsi in organismul uman prin lapte, carne;

Cancer - orice localizare, orice stadiu prin eliminarea directa a substantelor toxice si prin stimularea sistemului imunitar.

Toate bolile cronice:

*boli metabolice (diabet zaharat, guta, obezitate),

*boli ale aparatului digestiv (hepatita cronica, ciroza, gastrita, ulcer, diskinezie biliara, litiaza biliara, pancreatita cronica; constipatie, diaree, colon iritabil, colita ulceroasa, diverticuloza colonului, polipoza);

*adenom de prostata, menopauza, tulburari alea tiroidei;

*boli ale aparatului renal: infectii urinare, insuficienta renala cronica cu dializa, litiaza renala;

*boli cardio-vasculare: hipertensiune arteriala, cardiopatie ischemica, infarct miocardic, accident vascular cerebral;

Zeolitul are efect imuno-stimulator prin cresterea productiei de celule ale sistemului imunitar (limfocite si macrofage) si la cresterea rezistentei organismului la infectii, ajuta in infectii repetate), precum si efecte antitumorale directe.

Capteaza ureea crescuta in cazul afectiunilor hepatice cronice care ar putea determina encefalopatia hepatica, o complicatie redutabila a cirozei.

Sterilitatea aparuta la barbati este rezultatul dezechilibrelor hormonale care apar pe fondul intoxicarii organismului cu substante cum ar fi xenoestrogenii, metalele grele, pesticidele, unii aditivi alimentari etc. Zeolitul este remediu bun pentru a scoate rapid toate aceste toxine din organism. ajuta astfel in imbunatatirea sterilitatii masculine.

La copiii autisti, cu varsta peste 4 ani, administrarea de Zeolit a inregistrat progrese importante: imbunatatire a atentiei, a capacitatii de a primi informatii si de a comunica, a starii lor psiho-mentale in general.

Persoanelor sanatoase care doresc sa-si mentina starea de sanatate.

Administrarea zeolitului este contraindicat celor care iau medicamente pe baza de litiu si de alte metale, deoarece zeolitul va ajuta la eliminarea prompta a acestora din organism, nelasandu-le sa isi exercite actiunea terapeutica.

Comentarii

Nu exista comentarii la acest produs.

Trebuie sa te loghezi pentru a putea adauga un comentaru.

Disclaimer: Descrierile si imaginile afisate au caracter ilustrativ si pot aparea diferente fata de produsul real, neconcordante sau erori de operare.

Asemanatoare cu ZEOLIT MEDICER 250 TABLETE