Marti , 16 Iulie 2024
NONI CAPSULE

NONI CAPSULE

NONI 60 CPS

In stoc: 9

35,00 LEI

Descriere NONI CAPSULE

NONI sau Morinda citrofolia este originară din Asia, Australia şi unele insule din Pacific. Este un arbust mic, peren, fructul este ovoid, galben când este copt, are un gust amar şi miros înţepător. A atras atenţia lumii, prin compoziţia incredibil de bogată în substanţe biologic – active unice a fructelor sale. Aceste substanţe nu se regăsesc în nici o altă legumă sau fruct de pe glob. Conţine 18 aminoacizi, pe care în cea mai mare măsură, organismul nu îl poate sintetiza, dar care sunt indispensabili. Natriul, potasiul, fierul, magneziu din acest fruct completează necesarul zilnic de minerale al organismului. În afara acestora, conţine şi alte substanţe active deosebite, care accelerează fluxul intercelular de nutrienţi, contribuind astfel la regenerarea celulelor. Substanţele active ale plantei (fructului) NONI- Morinda citrofolia sunt:

Xeronina – repară celulele alterate, fiind componenta de bază a organismului. Produsul este un adaptogen, facilitând adaptarea organismului la mediu şi la stres-ul cotidian;

Scopoletina – antiinflamator, antialergic. Antibacterian, antifungic, sinteza melatoninei, reglementând astfel somnul, ritmul somn-veghe, foamea sau temperatura;

Terpenii – ajută la reîntinerirea celulelor;

Vitamina C – antioxidant protector vascular, antigripal.

Acid caprilic şi caproic - acizi graşi cu molecula mică ce participă activ în digestie, protejând intestinele de suprainfecţii.

Comentarii

Nu exista comentarii la acest produs.

Trebuie sa te loghezi pentru a putea adauga un comentaru.

Disclaimer: Descrierile si imaginile afisate au caracter ilustrativ si pot aparea diferente fata de produsul real, neconcordante sau erori de operare.

Asemanatoare cu NONI CAPSULE