Joi , 13 Iunie 2024
AQUAMIN MEDICER 60 CAPSULE

AQUAMIN MEDICER 60 CAPSULE

MOD DE PREZENTARE: AQUAMIN FLACON 60 CAPSULE,530mg/cps. Contine minerale marine adaptate corpului uman si in primul rand calciu din alge rosii oceanice fosilizate.Important in carcei,crampe musculare cu diferite localizari, osteoporoza, copii in crestere, dureri de crestere, persoane varstnice cu deficiente de calciu, sportivi, persoane care fac excursii la munte , inotatori, femei care alapteaza pentru a evita deficitul de minerale, dureri articulare,dureri reumatismale.

In stoc: 15

25,00 LEI

Descriere AQUAMIN MEDICER 60 CAPSULE

Contine:  aquamin 530 mg

Aquamin - Este un complex de minerale naturale, din sursa vegetala organica. Provine din alga rosie Lithothamnium calcareum, din largul zonelor nepoluate ale Islandei si Irlandei.

Are un continut bogat in calciu, magneziu si alte 72 elemente minerale , bioactive, foarte usor asimilate de organism.
Calciul este util pentru mentinerea masei osoase si a cartilajelor;
Magneziul - s-a dovedit a fi un element util in sanatatea oaselor, favorizand absorbtia calciului.
ajuta la mobilitatea articulatiilor si reducerea nivelului proteinelor pro-inflamatorii responsabile de durerile articulare.
Cuprul  este cofactor al unor enzime ce favorizeaza sinteza colagenului din structura tesutului conjunctiv, precum si cofactor al unor enzime anti-oxidante. Stresul oxidativ este un factor important in aparitia osteo-artritei, ce duce la degradarea articulatiei si modificarea articulatiilor.
Seleniu cu rol anti-oxidant, fiind util in sinteza glutationului, anti-oxidantul din celule Bor si Mangan, alte oligo-elemente care sunt implicate in formarea structurii osului.
Indicatii:

in osteoporoza-pentru mentinerea densitatii osului;
in perioada de crestere la copii si adolescenti;
in osteoartrita-studiile au aratat ca este util in imbunatatirea mobilitatii articulare, scaderea pana la disparitie a durerii, cu cresterea distantei de mers fara durere, renuntarea la administrarea de anti-inflamatorii nesteroidiene in cazul persoanelor care utilizau aceste medicamente zilnic, pentru a-si putea desfasura activitatea cotidiana;
contribuie la menţinerea sănătăţii oaselor si a dinţilor
susţine sistemul imunitar
este recomandat în timpul gravidităţii si alăptării, în timpul convalescenţei precum si în perioade stres si efort intelectual;
are efecte benefice asupra sistemului nervos, mai ales prin continutul mare de magneziu;
ajuta la buna functionare a inimii, care necesita cantitati crescute de calciu, magneziu , potasiu ;
important pentru sportivi, care au nevoie de mentinerea optima a oaselor si a musculaturii;
la persoane cu afectarea functionarii glandei tiroide, atat in caz de hiper- cat si in caz de hipo-tiroidie, prin continutul de seleniu; 
Mod de administrare:

Se administreaza  cate 3 capsule pe zi;
Se recomanda utilizarea pe o perioada indelungata, cel putin 3 luni;

Comentarii

Nu exista comentarii la acest produs.

Trebuie sa te loghezi pentru a putea adauga un comentaru.

Disclaimer: Descrierile si imaginile afisate au caracter ilustrativ si pot aparea diferente fata de produsul real, neconcordante sau erori de operare.

Asemanatoare cu AQUAMIN MEDICER 60 CAPSULE