Descriere ULEI DE MAGNEZIU CU ALOE 200 ML CONCENTRAT CU PULVERIZATOR
Magneziul este al patrulea mineral abundent din organism si este esential pentru o sanatate buna. Are capacitatea de vindecare pentru o gama larga de boli, precum si de a întineri corpul (anti-imbatranire). Aproximativ 50% din cantitatea totala de magneziu a corpului se gaseste in oase; cealalta jumatate se gaseste in principal in interiorul celulelor, a tesuturilor si organelor. Doar 1% din magneziu se gaseste in sange, dar organismul lucreaza din greu pentru a mentine nivelurile celulare de magneziu constante.
El este important in metabolismul energetic, functionarea normala a nervilor, a celulelor musculare. Mentine ritmul cardiac constant, sustine un sistem imunitar sanatos, si mentine oasele puternice. Magneziul, de asemenea, ajuta la reglarea nivelului glicemiei, mentine tensiunea arteriala normala. Contribuie la activarea a 300 enzime necesare diferitelor procese metabolice. Are un rol vital în reactiile care genereaza si folosesc ATP, unitatea fundamentala de energie in interiorul celulelor corpului. Unele din aceste procese duc la productia de energie, mentinerea functiei musculare, digestiei, crearea de noi celule, formarea osoasa, relaxarea muschilor, functionarea inimii, rinichilor, glandelor endocrine, creier, sistemul nervos, activarea vitaminelor din grupul B. Deficitul de magneziu va interfera cu oricare dintre aceste procese.
Deficitul de magneziu apare in anumite conditii: transpiratii puternice ; diete stricte si cure de slabire ; alimente ce contin multe proteine, alimente procesate sau rafinate ; utilizarea fosfatilor in bauturi racoritoare tip cola; abuz de alcool; stres si suprasolicitare indelungata; consumul unor medicamente, in special diuretice, antibiotice, unele chimioterapice; efort fizic intens; sarcina; crestere rapida la ccopii si adolescenti; sindrom de intestin iritabil si colita ulcerata, diabet zaharat ( din cauza pierderii crescute de magneziu prin urina asociata cu hiperglicemia), hipertiroidie, boli de rinichi;
Deficitul de magneziu, la nivel intra-celular, este dificil de măsurat. Testele de sange folosind metode tradiţionale de laborator nu dau un bun indicator al nivelului de magneziu , pentru o sanatate optima si perspectiva de prevenire a bolilor. Un test de sange poate fi "normal", in timp ce la nivel intracelular este "deficitar".
Manifestarile clinice ale deficitului de magneziu sunt variate:
pierderea poftei de mancare, greata, varsaturi, insomnie, nervozitate, iritabilitate; sindromul picioarelor nelinistite; depresie; boala bipolara; stare de oboseala cronica; migrene; sensibilitate excesiva la durere, la zgomote puternice; palpitatii la persoane fara afectiuni cardiace; moarte subita; dureri precordiale, amorteli, furnicaturi, crampe musculare; dureri osoase; hiperventilatie (respiratie rapida, superficiala); convulsii ( schimbari bruste de comportament cauzate de activitatea electrica excesiva si anormala din creier), modificari de personalitate; sindrom premenstrual; rezistenta la insulina; nivel sanguin scazut de calciu si de potasiu.
Administrarea de magneziu pe cale transdermala este cea mai importanta cale de a creste nivelul de magneziu in organism. Uleiul de magneziu este o solutie apoasa de magneziu. Compozitia acestei solutii minerale saturate este descrisa “ca si cum ar fi ulei”. Aceasta solutie se aplica pe piele, ceea ce permite organismului sa absoarba o cantitate de magneziu mare, rapid si foarte eficient pentru tesuturi, spre deosebire de cel oral, care dureaza cateva ore pana se ajunge la un nivel ridicat de magneziu in sange si celule.
Beneficii ale magneziului aplicat pe piele:
Tonic general al organismului; imbunatateste starea de spirit si reduce stresul; creste productia de energie in celule (ATP);
Relaxeaza muschii;
Stimuleaza vitalitatea, rezistenta si concentrarea; imbunatateste memoria si functia cognitiva;
Imbunatateste functia inimii (relaxeaza muschiul cardiac); previne HTA, infarctul de miocard, aritmiile;
Amelioreaza pana la disparitie a durerii, inclusiv durerea cronica –ideal in artroze, fibromialgii;
Imbunatateste sanatatea pielii si a mucoaselor;
Imbunatateste asimilarea calciului, construieste oase puternice; util pentru dinti si gingii;
Usureaza durerile de cap si migrenele;
Amelioreaza problemele specifice menopauzei si sindromului premenstrual (dureri abdominale, de sani, edeme ale mainilor si picioarelor, iritabilitate inainte de menstra);
Fortifica sistemul imunitar; creste nivelul natural al DHEA = dihidroepiandrosteron, hormon anti-imbatranire; are rol anti-aging;
Controleaza productia hepatica de colesterol;
Regleaza nivelul glicemiei;
Rol important in sinteza proteinelor;
Mentine functia normala a tiroidei si paratiroidelor;
Previne osteoporoza;
Previne litiaza renala;
Elimina bronhospasmul ( criza de astm bronsic);
Magneziul ajuta la transportul prin membrane celulara a mai multor substante biologic active , inclusiv calciu, fosfor, potasiu, zinc, cupru, sodium, oxid nitric, acid clorhidric.
1.-Magneziul este important pentru ameliorarea durerii: unul din avantajele cele mai importante ale utilizarii uleiului de magneziu este alinarea durerii. Magneziul actioneaza atat pentru a bloca receptarea durerii, perceptia durerii, cat si asupra surselor durerii (inflamatie, toxicitate, rigiditatea peretelui celular, deficienta unor minerale). Dr. Seeling, cercetator al magneziului la Universitatea din Carolina de Nord, a aratat ca deficitul de magneziu provoaca multa suferinta inutila.
E de notat faptul ca unele dureri musculare, articulare, pot fi agravate de aportul crescut de calciu, luat pentru consolidarea acestor tesuturi. Un dezechilibru mare intre calciu si magneziu (in sensul de prea mult calciu si prea putin magneziu, chiar epuizare) reduce capacitatea magneziului existent de a elimina durerea din cauza cantitatii disponibile prea mici. Magneziul ajuta la disparitia durerilor reumatice- spondiloze cervicale, discopatii lombare, hernie de disc, gonartroze, orice durere articulara;este extrem de util in durerile de cap, migrene; dureri abdominale determinate de spasme intestinale; dureri premenstruale; orice durere aparuta poate fi rapid eliminata cu uleiul de magneziu.
Cum actioneaza magneziul in cazul durerii? Magneziul blocheaza receptorii N-metil D-aspartat, responsabili de durere cronica neuropata. Magneziul ajuta la relaxarea muschilor incordati, in timp ce calciul produce contractie musculara.
2.-Magneziul imbunatateste asimilarea calciului. Nivelul de magneziu este factor de limitare a absorbtiei calciului in intestin- cand creste nivelul de magneziu, creste si cantitatea de calciu absorbita. De asemenea, fara un nivel corespunzator de magneziu, organismul nu poate folosi calciul la nivel optim. Magneziul activeaza enzima ATP-aza, generatoare de energie, necesara pentru a pompa calciul la nivel celular. Pana la 30% din energia din celule este folosita pentru a pompa calciul din celule. Lipsa de magneziu permite calciului sa se depuna in celula, in creier, inima, aparat digestiv, alte organe, generand efecte negative: oboseala cronica, HTA, depresie, AVC, litiaza renala. Calciul excesiv poate duce la litiaza renala si spasme musculare.
Magneziul este foarte util in osteoporoza, ajutand la depunerea si a calciului in oase, la cresterea densitatii osoase. Magneziul e important pentru activarea fosfatazei alcaline-enzima implicata in formarea de cristale de calciu in oase si pentru transformarea vitaminei D in forma sa activa biologic.
Magneziul este cel care tine calciul dizolvat in zone ale corpului în cazul în care aceasta trebuie să fie dizolvat (cum ar fi muÅŸchii, articulatiile, rinichii, inima si creierul). Dar atunci cand organismul nu are suficient magneziu, calciul este extras din oase si poate provoca probleme majore la nivelul intregului organism.
Magneziul ar trebui aplicat pe piele pe tot parcursul anilor de crestere (copii, adolescenti) pana la varsta adulta, deoarece elimina sansele de a dezvolta osteoporoza in anii urmatori.
Magneziul ar trebui aplicat pe piele la persoanele adulte si varstnice pentru a preveni aparitia osteoporozei, cu efecte devastatoare.
3. Magneziul este util in mentinerea unei inimi sanatoase. Magneziul este cel mai bun prieten al inimii- ajuta la reducerea durerii anginoase (din cardiopatia ischemica), reducerea depozitarii calciului pe vase, reglementeaza nivelul colesterolului seric.
Atenueaza pana la disparitie aritmiile cardiace, fluidizeaza sangele; imbunatateste fluxul de sange in vasele deteriorate; creste toleranta la efort.
Aplicarea de magneziu pe piele reduce spasmul coronarian si elimina riscul de moarte subita al tuturor persoanelor, fie ca sunt diagnosticate ca avand cardiopatie ischemica, fie ca nu sunt diagnosticate (inca!!!). Teoria conform careia nivelul sanguin crescut al colesterolului este un indicator al riscului de boala cardio-vasculara incepe sa fie inlocuit cu adevarata cauza-inflamatia la nivelul vaselor de sange. Un simplu pas în procesul de reducere a inflamatiei este de a asigura un aport de magneziu mai mare.Una din tendintele cele mai alarmante din ultima jumatate de secol este cresterea brusca a numarului de decese bruste (moarte subita) de boli cardiace ischemice, in special la barbati de varsta medie, care dezvolta brusc infarct miocardic, aritmii cardiace sau stop cardiac. Cercetatorii au fost postulat faptul că deficitul de magneziu este un factor etiologic comun.
Prolapsul de valva mitrala este consecinta unui deficit cronic de magneziu, deci aplicarea uleiului de magneziu pe piele este extrem de binevenita.
4.-Aportul de magneziu , aplicat pe piele, este un remediu adecvat pentru crampele musculare (carcei).
5.-Magneziul este extrem de util in astmul bronsic, fiind bronho-dilatator si anti-histaminic. In astmul copiilor, care are conotatii alergice, dar si la adulti, cauzat de infectii, stari emotionale, fumat, factori toxici din mediu. Pacientii cronici de astm pot fi capabili de a normalize respiratia cu ajutorul magneziului transdermic, care ajută la relaxarea musculaturii bronsice si normalizarea respiraţiei. Chiar şi respiraţia şuierătoare poate fi ameliorata prin administrarea de magneziu pe piele.
6.-Magneziul ajuta persoanele cu diabet zaharat- nivelul corespunzator de magneziu scade rezistenta la insulina, scade glicemia, ajuta la prevenirea complicatiilor-neuropatie, retinopatie, afectare renala, hipertensiune arteriala. Magneziul are rol de mesager secund pentru actiunea insulinei. Åži rezistenÅ£a la insulină este în strânsă legătură cu multe dintre problemele cardiovasculare ale persoanelor cu diabet zaharat. Persoanele cu rezistenta la insulina sunt mai predispuse la hipertensiune arteriala , coagulabilitate crescuta (tendinta la formarea de cheaguri ). Aplicarea uleiului de magneziu este cel mai bun mod de a creste nivelul de magneziu in organism.
7.-Persoanele care urmeaza a fi supuse unor interventii chirurgicale (de la simple pana la cele mai complicate) trebuie sa li se administreze ulei de magneziu transdermal, pentru a preveni spasmele vaselor coronariene , inainte si dupa operatie. De asemenea, ajuta la diminuarea durerii, prevenirea formarii cheagurilor, scaderea tensiunii arteriale, atenueaza aritmiile cardiace, amelioreaza depresia care apare frecvent dupa operatie.
8.-Magneziul transdermic este o abordare preferata pentru copii si sugari. Uleiul de magneziu este util copiilor cu iritabilitate, nervozitate, hiperactivitate, lipsa de atentie, lipsa de concentrare. Este important in caz de autism. Copiii cu ADHD prezinta efectele deficitului de magneziu.Aplicarea de magneziu transdermal a demonstrate o imbunatatire semnificativa in comportament.
9.-Magneziul ajuta la reglarea functiei celulelor nervoase.Prezenta magneziului in cantitati adecvate la nivel sinaptic ( legatura dintre doi neuroni) controleaza transmiterea influxului nervos (a informatiei) la nivel neuronal. Deficitul de magneziu face ca neuronii sa se excite mai rapid, sa devina agitate si extrem de reactive, avand drept consecinta cresterea sensibilitatii la stimularea de toate tipurile: zgomotul va parea excesiv de tare, lumina prea stralucitoare, reactiile emotionale vor fi exagerate, persoana respectiva va tresari la sunete bruste (soneria telefonului, usa trantita), iar creierul poate fi prea stimulat pentru a dormi. Deficitul de magneziu poate provoca tensiuni musculare excesive (cum ar fi spasme, ticuri, ÅŸi neliniste), deoarece este nevoie de magneziu la jonctiunea neuro-musculara pentru a permite muschilor sa se relaxeze.
Oboseala cronica este o alta problema comuna clinica asociata cu deficitul de magneziu. Cercetarile au aratat ca nistagmusul este datorat deficitului major de magneziu. Asadar, aplicarea uleiului de magneziu pe piele remediaza aceste neplaceri, ajuta la instalarea unui somn relaxat, linistit, elimina ticurile, tremor, oboseala, distonia neuro-vegetativa.
In caz de insomnii, depresie, atacuri de panica, sensibilitate la zgomot, aplicarea uleiului de magneziu transdermal este foarte utila. Ajuta la eliminarea unor disfunctii psihice, cum ar fi atacurile de panica, stres, anxietate, agitatii nejustificate. Magneziul are un efect calmant asupra sistemului nervos. Atunci când magneziul este deficitar, creierul primeste mai putina serotonina. Nivelurile scazute de serotonina pot duce la depresie sau alte tulburari de dispozitie. Magneziul are un rol important în sinteza de serotonina necesara pentru sprijinirea emotiilor pozitive si pentru starea de spirit.
Epilepsia este marcata de un nivel anormal de scazut de magneziu în sange, si creier, cauzand hiperexcitabilitate în diferite regiuni ale creierului.
Stresul este un mare consumator de magneziu: evenimentele stresante determina glandele suprarenale pentru a elibera adrenalina, care epuizeaza de magneziu. În condiÅ£ii de stres cronic, glandele suprarenale produc si alti hormoni: cortizol si norepinefrina (noradrenalina), care epuizeaza si mai mult magneziul. Stresul este legat si de bolile societatii moderne: infarct miocardic, hipertensiune arteriala, ameliorate de aplicarea pe piele de uleiul de magneziu. Magneziul este un tranchilizant natural, numit "mineral anti-stres".
In plus, rolul magneziului in sustinerea sistemului vascular subliniaza importanta sa pentru sanatatea creierului.
Alt beneficiu al magneziului include reducerea efectelor neuro-toxice ale substantelor chimice (medicamente de sinteza, aditivi alimentari, conservanti de sinteza, toxine din organism care nu au fost eliminate) care actioneaza in sensul degenerarii celulelor cerebrale si ale intregului organism.
Chiar şi numărul de sinucideri sunt legate de deficit de magneziu.
Uleiul de magneziu reduce tremorul aparut la alcoolici; alcoolul scade cantitatea de magneziu la nivel intracellular, iar daca este un consum cronic de acool, deficitul de magneziu creeaza probleme grave de sanatate.
10.-Magneziul este important pentru producerea de proteine, care sunt transformate treptat în colagen. Colagenul se gaseste in Å£esuturile fibroase, cum ar fi tendoane, ligamente ÅŸi piele. De asemenea, este prezent in cornee, oase, cartilaje articulare, discuri intervertebrale, intestine, vase de sange. Uleiul de magneziu ajuta la imbunatatirea sintezei de colagen, cu efect de mentinere a integritatii acestor structuri.
11.-uleiul de magneziu este important pentru femei cu sindrom premenstrual-dureri pelvine, de sani, edeme ale picioarelor si mainilor inainte de menstra, nervozitate. De asemenea, femeile la menopauza beneficiaza de aplicarea magneziului transdermal, atat pentru simptomele menopauzei cat si pentru prevenirea osteoporozei.
Femeile insarcinate pot beneficia de uleiul de magneziu de la conceptia fatului si pana la nastere, inclusiv pentru nastere. Uleiul de magneziu mentine sanatatea organelor de reproducere, favorizeaza absorbtia de calciu necesar formarii fatului, ajuta la relaxarea uterului si impiedica avortul, previne nasterea premature, previne pre-eclampsia (afectiune severa aparuta in timpul sarcinii, manifestata prin cresterea tensiunii arteriale, proteinurie-pierdere de proteine prin urina, anomalii ale sistemului de coagulare a sangelui, insuficienta renala, perturbari hepatice, ischemie cerebrala, convulsii. Netratata corespunzator, evolueaza spre eclampsie, cu moartea fatului si a mamei. Aplicarea uleiului de magneziu in timpul sarcinii este extrem de benefica pentru reducerea riscului de osteoporoza si cresterea nivelului de toleranta a durerii, astfel rezultand nastere normala.
Uleiul de magneziu este un revigorant al organismului, util si in problemele de fertilitate.
12.-Uleiul de magneziu este util in tulburarile digestive: colon iritabil, colici abdominale, balonari abdominale; mediază procesele digestive şi previne problemele, cum ar fi vărsături, indigestie, dureri abdominale, flatulenţă, constipaţie.
13.-Controleaza functiile vezicii urinare - Multe femei care au probleme de urinare ÅŸi nevoia frecventa de a urina poate gasi rezolvarea prin uleiul de magneziu. Afectiunile urinare-infectii urinare frecvente, cistita interstitiala, infectii la nivelul rinichilor beneficiaza de ameliorare prin utilizarea magneziului transdermal. De asemenea, magneziul aplicat pe piele ajuta la eliminarea calculilor renali, prin cresterea solubilitatii in urina a calciului din calculi.
14.-Pierderea memoriei in boala Alzheimer este datorata tulburarii transmisiei semnalelor la creier. Creierul contine asa-numitii receptori N-metil-D-aspartat (NMDA) care sunt implicati in transmiterea semnalelor nervoase importante in procesele de invatare si memorie.Acesti receptori au nevoie de magneziu pentru buna lor functionare.
Simptomele bolii Parkinson ( tremor, rigiditate) pot fi ameliorate de aplicarea uleiului de magneziu.
15.-Magneziul este un remediu anti-imbatranire. Studiile au arătat că sinteza ADN-ului este încetinită daca magneziul este insuficient. ADN-ului, sau acid dezoxiribonucleic, este codul genetic al organismului, folosit la construirea de proteine ÅŸi de inmultirea celulelor. Celulele din corpul nostru sunt în mod constant înlocuite cu celule noi. Varsta medie a unei celule în corpul uman estimat la sapte ani. Este deosebit de important faptul ca ADN-ul nostru sa ramana stabil, evitand mutatii care pot avea un impact negativ asupra functiei celulare.
Uleiul de magneziu este important si la persoanele varstnice. Odata cu inaintarea in varsta, se produce o pierdere progresiva a masei musculare si a fortei musculare, valabila atat la femei, cat si la barbati. Procesul se numeste sarcopenie. El poate fi evitat daca se aplica ulei de magneziu pe tot corpul, permanent. De asemenea , ajuta la cresterea tolerantei la efort.
16.-Magneziul este important in cancer. Magneziul nu doar stabilizează structurile ADN-ului, ci functionează ca un cofactor în repararea leziunilor ADN-ului de catre mutageni din mediu. Combinat cu ATP, magneziul, de asemenea, ajută la producerea unui ARN normal, fiind responsabil pentru "citirea" ADN-ul ÅŸi fabricarea proteinelor utilizate în corpul nostru.
Peste 300 de enzime ÅŸi de ioni de transport necesita magneziu si se stie ca rolul important al magneziului in metabolismul acizilor grasi si metabolismul acidului fosfolipidelor. Lipsa de magneziu afecteaza permeabilitatea ÅŸi stabilitatea membranelor, deci deficitul de magneziu ar putea duce la declinul fiziologic in celule si aparitia cancerului.
Magneziul scazut este asociat cu cresteri dramatice în producerea de radicali liberi, precum si epuizarea rezervelor de glutation, ori acest lucru este vital, deoarece glutationul este unul dintre cele mai importante substante antioxidante endogene cunoscute. Cresterea cantitatii de radicali liberi (a stresului oxidativ) scade si nivelul de vitamine anti-oxidante (vitamina C si vitamina E).
Administrarea magneziului transdermal reduce toxicitatea chimioterapicelor (ciclofosfamida, cisplatin, bleomicina) si a radioterapiei, ambele linii terapeutice scazand si mai mult nivelul de magneziu intracelular.
Aplicarea uleiului de magneziu este primul element si cel mai important in strategia tratamentului pentru cancer. Este nevoie de 3-4 luni de aplicatii zilnice pentru a conduce la un nivel celular apropiat de cel normal.
Magneziul trebuie utilizat in aplicatii transdermale si ca protectie impotriva maladiei canceroase, de catre persoane sanatoase, de catre persoane care au in familie antecedente de tumori maligne. Uleiul de magneziu creste longevitatea.
17.- Magneziul este mineralul de top in medicina sportiva si in culturism. Atunci când metabolismul este accelerat, ca in timpul exercitiilor fizice, cerinÅ£a de magneziu creÅŸte. Suplimentarea cu magneziu aplicat transdermal afecteaza pozitiv performanta sportivilor prin scaderea nivelului de acid lactic.
Important pentru sportivi este rolul magneziului, esential în producerea de energie, atat prin mecanism anaerob cat si aerob, in special în metabolismul de adenozin trifosfat (ATP), "moneda de energie", a corpului. Sinteza de ATP dependenta de magneziu necesita enzime numite "ATP-aze". Aceste enzime trebuie sa lucreze extrem de greu, permanent, deoarece mediul intern nu poate stoca mult ATP, dar in timpul exercitiilor fizice extenuante necesarul de formare a ATP-ul este foarte mare.
Aportul optim de magneziu poate fi, de asemenea, esential pentru protectia antioxidanta si pentru inlaturarea inflamatiei, ambele aparand la sportivii de toate varstele.
Exercitiile de scurta durata si de intensitate mare scad volumul plasmatic, rezulta acidoza, iar in sange apare hipermagneziemie. Celulele insa sufera, nivelul magneziului intracelular fiind foarte mic, deci este nevoie de magneziu. Pierderile urinare de magneziu sunt mici, nesemnificative. Pierderea de magneziu prin transpiratie are loc foarte rar, numai atunci cand exercitiul se face in conditii de atmosfera umeda si temperatura ridicata. Stresul cauzat de exercitiul fizic este capabil sa determine deficit de magneziu prin mecanisme diferite. Una din explicatii pentru scaderea concentratiei plasmatice de magneziu in timpul antrenamentelor este un efectul de lipoliza. Deoarece acizii grasi sunt mobilizati pentru a furniza energie musculara, lipoliza provoaca o scadere a magneziului din plasma. Deficitul de magneziu sever reduce performanÅ£a fizica si, în special, eficienta metabolismului energetic. Simptomatologia clinica la sportivi este dominata de simptomatologia de hiperexcitabilitate neuromusculara.
Fără magneziu organismul nu poate produce adenozin tri-fosfat (ATP). ATP este extrem de important in culturism.
Magneziul ajuta la cresterea sintezei hormonilor anabolici, deci de formare a masei musculare. Magneziul aplicat transdermal este extreme de important pentru cresterea performantelor sportive, cresterea capacitatii de effort, cresterea masei si fortei musculare. De asemenea, este important pentru relaxarea muschilor dupa efort sustinut si refacerea starii generale. Se recomanda aplicarea transdermala a uleiului de magneziu zilnic, atat in perioada de antrenament, cat si in timpul competitiilor sportive. Are efect de relaxare fizica si psihica dupa competitie.
Uleiul de magneziu este important si la culturisti, din aceleasi puncte de vedere.
Uleiul de magneziu este important in afectiunile cutanate-acnee, eczema, psoriasis. Parul si unghiile vor fi mai sanatoase la aplicarea uleiului de magneziu pe piele. O indicatie cu rezultate foarte bune este herpesul zoster, atat in perioada de eruptie, veziculara, cat si in conditiile nevralgiei post-zosteriene. Mecanismul este de stimulare a imunitatii, deci de eliminare mai rapida a virusului si de atenuare a durerii.
Stimularea sistemului imunitar de catre uleiul de magneziu il recomanda in cazurile de faringite, amigdalite, raceli comune, conjunctivite, otite, gastro-enterite, rani infectate. Magneziul este util in cresterea activitatii celulelor sistemului imun.
CONCLUZIE: Uleiul de magneziu este recomandat pentru pacientii sanatosi si pentru cei bolnavi in egala masura-pentru primii, scopul de a-si mentine sanatatea, fizica si psihica, pentru ceilalti-scopul de a-si recapata sanatatea sau, macar, de a-si creste calitatea vietii.
Decizia de suplimentare cu magneziu creste in mod semnificativ durata de viata. Administrarea uleiului de magneziu reprezinta o modalitate rapida, usoara si utila pentru realizarea acestor deziderate.
Comentarii
Nu exista comentarii la acest produs.
Trebuie sa te loghezi pentru a putea adauga un comentaru.