Sambata , 18 Mai 2024
GYMNEMA SYLVESTRE MEDICER 180 CAPSULE

GYMNEMA SYLVESTRE MEDICER 180 CAPSULE

Gymnema sylvestre numit in sanscrita gurmar adica distrugatorul de zahar reface celulele secretoare de insulina din pancreas si se poate utiliza in diabetul zaharat noninsulinodependent dar si in cel insulinodependent fiind unicul remediu vegetal cu aceste proprietati.

In stoc: 31

45,00 LEI

Descriere GYMNEMA SYLVESTRE MEDICER 180 CAPSULE

Efecte: Pulberea din frunze de Gymnema Sylvestre are drept constituenţi activi principali acidul gymnemic şi gurmarinul.

Acţiunile principale sunt:

  • Ajuta la refacerea celulelor din insulele Langerhans secretoare de insulină, de aceea Gymnema Sylvestre se poate utiliza şi de persoanele cu diabet zaharat de tip I;
  • Creşte secretia de insulină;
  • Creşte capacitatea celulelor de a utiliza glucoza;
  • utila in inhibarea absorţiei glucozei din intestin;
  • utila in reducerea poftei de dulce şi dependenţa de dulciuri;
  • Reduce  nivelul seric al colesterolului şi trigliceridelor;
  • este diuretic şi laxativ uşor.

Alte recomandări 

Diabet

Gymnema poate fi eficientă pentru persoanele care au diabet atât de tip 1, cât şi de tip2, cu toate că în principal se recomandă pentru tipul 2.

Insulinorezistenţă

Atunci când în sânge există o cantitate crescută de glucoză, organismul produce mai multă insulină – hormonul care ajută la transportul zahărului din sânge în celule. Dar, pe măsură ce este produsă prea multă insulină, celulele devin rezistente la acestea – de aici şi termenul de „insulinorezistenţă”. Atunci când are loc acest fenomen, glicemia rămâne crescută. Multe persoane care prezintă rezistenţă la insulină iau în greutate, indiferent de regimul alimentar pe care îl urmează. În acest caz, Gymnema poate fi utilă. Ea îmbunătăţeşte intrarea glucozei în celule şi ajută la utilizarea ei de către organism.

Sindromul X

Termenul de „sindrom X metabolic” descrie un întreg grup de probleme de sănătate care cresc riscul de diabet şi boli de inimă. Mulţi  vârstnici prezintă  simptomele sindromului X. Factorul fundamental al acestei acţiuni îl constituie rezistenţa la insulină. Ca urmare, persoanele care au sindrom X, prezintă semne de intoleranţă la glucoză, obezitate, hipertensiune arterială şi nivele crescute ale colesterolului şi trigliceridelor. Datorită faptului că Gymnema contribuie la îmbunătăţirea absorbţiei şi utilizării glucozei la nivel celular, ea este recomandată în cazurile de sindrom X.

Precauţii: utilizarea combinată de Gymnema Syilvestre şi antidiabetice orale sau insulina poate scădea excesiv glicemia de aceea se recomandă o mai atentă monitorizare a glicemiei şi scăderea dozelor de antidiabetice orale şi insulină.

Administrare: 3 capsule pe zi (1 dimineata , 1 la pranz si 1 seara) cu 30 minute inainte de masa respectiva,

Comentarii

Nu exista comentarii la acest produs.

Trebuie sa te loghezi pentru a putea adauga un comentaru.

Disclaimer: Descrierile si imaginile afisate au caracter ilustrativ si pot aparea diferente fata de produsul real, neconcordante sau erori de operare.

Asemanatoare cu GYMNEMA SYLVESTRE MEDICER 180 CAPSULE