Sambata , 6 Iunie 2020
VITAMINA C 400

VITAMINA C 400

FLACON 60 TAB. Este o vitamina c inglobata in fructoza cu gust placut si aromata recomandata copiilor, celor mofturosi, vitamina c 400 la consumul a 6 tablete pe zi inlatura constipatia. Este utila in imunitate, reducerea colesterolului insanatosirea pielii. Foarte util in vindecarea si prevenirea racelilor, virozelor, gripei. 5 sau 6 tablete consumate una dupa alta pot rezolva in cel mai sanatos mod cu putinta constipatia.

In stoc: 41

10,00 LEI

Descriere VITAMINA C 400

Vitamina C are ca principale roluri in organism:

  • sustinerea sistemului imunitar.Vitamina C constituie o puternica aparare impotriva oricarei infectii,raceli ,viroze,gripe dar si impotriva cancerului.Vitamina C se elimina rapid din organism si de aceea trebuie consumata permanent.Este foarte utila pentru prevenirea racelilor,virozelor,gripei.
  • sinteza colagenului.In lipsa colagenului pielea se deterioreaza si apar riduri,vasele de sange se deterioreaza ducand la sangerari si in final la moarte.Boala care apare in lipsa vitaminei C se numeste scorbut si de aceea vitamina C se numeste si acid ascorbic.In lipsa vitaminei C nivelul colesterolului din sange creste.Organismul care are suficienta vitamina C vindeca usor orice rana inclusiv cele chirurgicale.
  • Vitamia C luata in doze de 4 -5 grame pe zi este laxativa fiind cel mai sanatos laxativ existent.
  • Vitamina C este un important antioxidant impiedicand actiunea radicalilor liberi prin reactia de neutralizare a acestora. Radicalii liberi duc la deteriorarea treptata a organismului ducand la imbatranire, deteriorarea celulelor creierului si la aparitia cancerului. In lipsa vitaminei C se instaleaza cataracta.Vitamina C 400 contine 400 mg de vitamina C in baza de fructoza si este placut sa fie consumata. Vitamina C la consumul a 3 grame pe zi devine laxativa si este cel mai sanatos laxativ.

Comentarii

Nu exista comentarii la acest produs.

Trebuie sa te loghezi pentru a putea adauga un comentaru.

Disclaimer: Descrierile si imaginile afisate au caracter ilustrativ si pot aparea diferente fata de produsul real, neconcordante sau erori de operare.

Asemanatoare cu VITAMINA C 400