Miercuri , 5 August 2020
ZINC+VITAMINA C MEDICER(Cu macese) 60 CAPSULE

ZINC+VITAMINA C MEDICER(Cu macese) 60 CAPSULE

MOD DE PREZENTARE: ZINC + VITAMINA C FLACON 60 CAPSULE. Recomandat in imunitate deficitara, raceli frecvente, afectari vasculare pe fondul lipsei de vitamina C si flavonoizi continuti in cantitate mare in macese. Foarte util in probleme cardiovasculare datorita vitaminei c si maceselor care refac si elasticizeaza peretii vasculari dar si zincului care combate homocisteina un aminoacid produs in organism si care distruge vasele de sange.

In stoc: 17

10,00 LEI

Descriere ZINC+VITAMINA C MEDICER(Cu macese) 60 CAPSULE

Produsul se recomanda persoanelor cu imunitate scazuta datorita continutului de:

  • ZINC;
  • PULBERE DE MACESE;
  • VITAMINA C

ZINCUL: Zincul joaca un rol antiinflamator la nivelul intregului organism si de reglare a sistemului imunitar reducand efectul leziunilor si in acelasi timp permitand reducerea homocisteinei , reducand in acest fel atat nivelul de colesterol sangvin cat si pericolul reprezentat de colesterolul oxidat.

MACESELE: Au continut mare in vitaminele C, B1, B2, K si PP. Intareste sistemul imunitar si creste rezistenta la efort fizic si intelectual. Ajuta in stari de oboseala cronica, este tonic si revigorant, util in raceli, viroze respiratorii, calmeaza tusea si febra. Are actiune anti-oxidanta, de incetinire a procesului de imbatranire a organismului. Este regenerator al pielii, incetineste imbatranirea prematura; Util in tulburari circulatorii datorita continutului in vitaminele C si PP. Mentine permeabilitatea capilarelor si le protejeaza impotriva fragilitatii. Are rol anti-inflamator, inlocuind anti-inflamatoriile nesteroidiene in osteoartrite, dureri de spate. Remediu important in migrene, insomnii, Combate crizele de angina pectorala.

Vitamina C, numita si acidul ascorbic, este un nutrient esential al vietii. Este implicat in productia de glucocorticoizi si a anumitor neurotransmitatori ; Are rol in metabolismul glucidelor, colagenului, cu efect in mentinerea tonicitatii vaselor de sange, artere si vene; Are rol in sinteza carnitinei, care este implicata in transferul de energie la mitocondriile celulei; Este un puternic anti-oxidant, neutralizand radicalii liberi si nitrozaminele rezultate din fum, tigari, grasimi si impiedicandu-le sa devina cancerigene; Este tonifianta pentru organism; Intervine in buna functionare a glandelor sexuale; Faciliteaza absorbtia fierului la nivelul tubului digestive. Se foloseste in stari de oboseala, tulburari circulatorii de cauza vasculara.

Mod de administrare: 3 Capsule pe zi - cate una cu cel putin 15 min. inainte de fiecare masa principala.

Comentarii

Nu exista comentarii la acest produs.

Trebuie sa te loghezi pentru a putea adauga un comentaru.

Disclaimer: Descrierile si imaginile afisate au caracter ilustrativ si pot aparea diferente fata de produsul real, neconcordante sau erori de operare.

Asemanatoare cu ZINC+VITAMINA C MEDICER(Cu macese) 60 CAPSULE