Duminica , 21 Aprilie 2024
14% REDUCERE
FICAT GRAS

FICAT GRAS

steatoza hepatica, ficat gras, colesterol marit, trigliceride crescute, trigliceride marite, colesterol marit, grasimi in sange, remedii pentru dislpidemii

In stoc: 37

28 LEI
Economisesti: 4 LEI

24,00 LEI

Descriere FICAT GRAS

FICAT GRAS
Contine betaina anhidra, pulbere din frunze de Anghinare (Cynara scolymus) cu 3% cinarine, extract din fructe de Armurariu (Sybilum marianum) cu 80%silimarina, L-arginina, L-carnitina, extract din radacina de Turmeric (Curcuma longa) cu 95%curcumin, vitamina B6
Betaina anhidra imbunatateste functiile ficatului in afectiunile ficatului gras, incluzand steatohepatitele. Betaina imbunatateste si compozitia organismului, reducand cantitatea de grasimi si marind masa musculara.
Anghinarea este cunoscuta pentru capacitatea de a imbunatati secretia si eliminarea bilei, pentru protejarea si regenerarea celulelor hepatice.
Silimarina extrasa din semintele de Armurariu. Asigura buna functionare a celulelor hepatice in cazul acumularii de toxine, a actiunii nocive a alcoolului sau a unor medicamente. Este un antioxidant natural care regenereaza celulele hepatice.
Arginina este utila pentru afectiunile hepatice deoarece detoxifica ficatul de uree si regenereaza celulele hepatice.
Carnitina este importanta in metebolismul grasimilor. Ea ajuta la eliminarea grasimii din corp, inclusiv din ficat, eliberandu-l de tesutul gras.
Curcuminul din Turmeric are rol antiinflamator si antioxidant protejand celulele hepatice.
Vitamina B6 participa la absorbtia grasimilor si a proteinelor. Participa la eliminarea lichidelor din organism si la reducerea inflamatiilor ficatului.

Comentarii

Nu exista comentarii la acest produs.

Trebuie sa te loghezi pentru a putea adauga un comentaru.

Disclaimer: Descrierile si imaginile afisate au caracter ilustrativ si pot aparea diferente fata de produsul real, neconcordante sau erori de operare.

Asemanatoare cu FICAT GRAS